500x100-1
11. 08. 2010 16:43

Ленче Кумановче - Нова генерација

Ленче Кумановче - Нова генерација

Вечерва со почеток во 20 часот во ноќниот клуб Версај ќе се одигра претставата „Ленче Кумановче - Нова генерација“.

Претставата ќе биде изведена од ХЗ „Мајка“ - Младински клуб Куманово, а е под покровителство на Советот во Општината и градоначалникот Зоран Дамјановски. И овој проект е дел од програмата Кумановско-културно лето 2010 година.