500x100-1
09. 02. 2010 13:39

Манасиевски во Куманово

Манасиевски во Куманово

Лидерот на ЛДП, Јован Манасиевски, утревечер во кружната сала во зградата на поранешен Комитет ќе одржи редовна средба со членовите, симпатизери и заинтересирани граѓани на Општината.

На состанокот ќе се зборува за актуелната политичка состојба во Македонија и за насоки на делување на ЛДП во наредниот период. Почетокот е закажан во 19 часот.