500x100-1
02. 10. 2010 09:23

СДСМ на годишна конференција

СДСМ на годишна конференција

  На конфернцијата извештај за едногодишното работење, пред делегатите ќе поднесе претседателката Снежана Захариева во име на општинското раководство.

 Општинската организација на СДСМ денеска во 11 часот ќе одржи годишна конфенцијата. На конфернцијата извештај за едногодишното работење, пред делегатите ќе поднесе претседателката Снежана Захариева во име на општинското раководство. На состанокот ќе присуствува еден од претседателите на СДСМ. Конфернцијата ќе се одржи  во големата сала на зградата на поранешен Комитет.