500x100-1
11. 04. 2011 11:26

Каменуван воз на Железничка станица

Каменуван воз на Железничка станица

 Меѓународниот воз, кој сообраќа на релација Скопје–Белград, викендов е каменуван од непознати лица на влезот во Железничката станица Куманово.

Инцидентот се случил во 21,42 часот, кога од десната страна кон возот биле фрлени повеќе камење. При тоа биле скршени 3 прозорски стакла од 3 вагони, а повредени патници нема.

Parking
Joco Turs
NER
stuz