Кои се новите советници во Советот на Општина Куманово

Кои се новите советници во Советот на Општина Куманово

Советот на Општина Куманово брои 33 советника. Новиот состав ќе го сочинуваат 10 советника од СДСМ, 8 од независна листа „За наше Куманово“, 7 од ВМРО-ДПМНЕ, 4 од ДУИ , двајца од АА/А и по...

Започнува скринингот на учениците, први ќе се тестираат средношколците во Скопје

Започнува скринингот на учениците, први ќе се тестираат средношколците во Скопје

Ќе започне скринингот на учениците во 9 средни училишта во Скопје. Во текот на утрешниот ден ќе се тестираат 258 средношколци, а низ државата продолжува во Кривогаштани, Берово, Вевчани, Дебарца, Демир Капија, Дојран, Зрновци, Конче,...

Вести
Најчитани
Видео
Регион
Македонија
Погранична хроника
ПРОВЕРКА НА ФАКТИ:КОВИД-19
Спорт
Забава
Хороскоп