Импресум

KumanovoNews

новинска агенција

Тастатура ДООЕЛ - Куманово

Уредник: Сузана Николиќ

070/28 37 37

Редакција:
Фросина Марковска

Контакт:
kumanovonews [at] gmail [dot] com
redakcijakumanovonews [at] gmail [dot] com
suzana [at] kumanovonews [dot] com
contact [at] kumanovonews [dot] com
info [at] kumanovonews [dot] com
stefan [at] kumanovonews [dot] com

IT соработници:
Стефан Николиќ
Далибор Шојиќ