Алтернатива влегува во Владата, утре ќе кажат кои ресори ги добива

Алтернатива влегува во Владата, утре ќе кажат кои ресори ги добива

Партијата Алтернатива, која има 4 пратеника, вечерва одлучила таа да се приклучи на парламентарното мнозинство, односно да влезе во Владата.

Двајца починати, 17 новозаболени и 62 оздравени од ковид-19 во Куманово

Двајца починати, 17 новозаболени и 62 оздравени од ковид-19 во Куманово

Во последните 24 часа направени се 3.042 тестирања, а регистрирани се 355 нови случаи на ковид-19.

Вести
Најчитани
Видео
Регион
Македонија
Погранична хроника
ПРОВЕРКА НА ФАКТИ:КОВИД-19
Спорт
Реформи кон ЕУ