Крива Паланка ги прогласи најдобрите за 2021 година

29.12.2021 12:58 | Жаклина Цветковска

Општина Крива Паланка ги прогласи најдобрите професионалци за 2021 година, меѓу кои традиционално се најдобриот пожарникар, полициски службеник и крводарител.

Крива Паланка ги прогласи најдобрите за 2021 година

За најдобар пожарникар од ТППЕ Крива Паланка е прогласен Бобан Јовановски, Никола Петровски е најдобар полицаец, а признанието за најдобар крводарител го понесе Свете Милановски.

Признанијата и наградите на најдобрите им ги врачија градоначалникот Сашко Митовски и претстедателката на Општинскиот совет Изабела Павловска.

 

2008 - 2022 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk