23. 12. 2009 02:21

Ана Ивановиќ тренира со нов кондиционен тренер

Ана Ивановиќ тренира со нов кондиционен тренер

Ана Ивановиќ од денеска ангажирала нов кондиционен тренер, Австралијанецот, Демијан  Прасада.

Пред Иванишевиќ, Прасад бил ангажиран  на Австралискиот институт за спорт, отсек тениски програм. Прас досега соработувал и со други познати тенисери и тенисерки, меѓу кои Наѓа Петрова, Елена Данилиду, Николас Кифер, Вејн Артурс и Ремон Слутер.

Ивановиќ годината ја заврши на 21 место на БТА ранг листата, без освоен турнир.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk