05. 12. 2019 11:49

Без струја неколку населби и села

Без струја неколку населби и села

Без напојување со електрична енергија денеска се неколку приградски населби и села во кумановско-липковскиот регион.

Прекин во снабдувањето имаат потршувачите на Индустриска зона, населбите Карпош  и Ајдучка чешма, како и селата Војновиќ, Ваксинце, Оризаре и Слупчане.

Тимовите веќе се ангажирани за непречено снабдување со електрична енергија во наведените реони. За дополнителни информации, контактирајте на 0890 88888, - соопштуваат од ЕВН Македонија.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk