11. 07. 2019 09:57

Без струја повеќе села и делови од градот

Без струја повеќе села и делови од градот

Денеска без струја ќе останат потрошувачите на повеќе липковски села и улици во поширокото градско подрачје.

Според информацијата од ЕВН, прекин во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат дел од селата Матејче, Виштица, Никуштак, Стрима, Лукара и Гошинце, од 8 до 14,30 часот, додека  дел од селата Липково и Отља, од 8 до 10 часот.

Од 08,30 до 13,30 часот дел од ул. Октомвриска револуција (згради), И.Л.Рибар (пазар) и Бејтеви ниви.

  Од 12,00 до 14,00ч дел од ул. Трета МУБ, Миле Кипар и Ангел Дуцо.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk