500x100-1
11. 09. 2019 10:15

Без вода неколку улици и едно село

Без вода неколку улици и едно село

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат потрошувачите на неколку улици во градот и едно село.

Прекин во водоснабдувањето ќе има на улиците: Франц Розман, Моша Пијаде, плоштадот Нова Југославија и село Черкезе.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk