05. 12. 2019 10:23

Без вода потрошувачите на четири улици

Без вода потрошувачите на четири улици

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе останат потрошувачите на 4 улици во градот.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато на улиците: Михајло Пупин, Војо Карастојанов, Љубица Мијалковиќ и Народна Револуција, бр.165.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk