500x100-1
29. 11. 2019 08:41

Гореле куќа, оџак и фритеза во Куманово

Гореле куќа, оџак и фритеза во Куманово

Три пожари се регистрирани во Територијалната противпожарна единица во Куманово, во изминатото деноноќие.

Првата интервенција била околу 14 часот на ул.Илинденска во сендвичара на запалена фритеза. Во вториот случај пожарникарите гаснеле запалена куќа во нас. Пуковска во периодот од 18 до 20.30 часот. Причинета е материјална штета, а сеуште не е позната причината за пожарот.

Третата интервенција била на ул. Славиша Вaјнер на запален оџак околу 19 часот.