500x100-1
08. 08. 2019 20:53

Кумановец добил 16.700 евра на спортска

Кумановец добил 16.700 евра на спортска

Кумановец добил 1.020.00 денари или 16.740 евра на спортска прогноза. И.С. (21) добивката ја остварил на две ливчиња, во кои вложил 150 денари.

Едното ливче од 100 денари му донело 170.000 денари, а второто од 50 денари 850.000 денари.

Тој за Кумановоњус, вели дека не е пасиониран играч на спортска прогноза. Уплаќа по 3-4 ливчиња месечно, колку за забава. Кога ги уплатил двата тикети на големи квоти во вторникот, воопшто не се надевал на добивка. Дури и ливчињата сакал да ги фрли, но во последен момент се одлучил да провери. Кога ги видел резултатите останал во шок.

Не ми се веруваше. Кога се прибрав од изненадувањето утврдив колкава сума сум добил. Пресреќен сум, - ни изјави Иван.