500x100-1
11. 07. 2019 10:09

Неколку дефекти на водоводната мрежа

Неколку дефекти на водоводната мрежа

 Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат потрошувачите на неколку улици, информираат од ЈП „Водовод“.

Се работи за улиците ул. Иван Милутиновиќ, ул. Иво Лола Рибар, ул. Горна Милановачка, ул. Страшко Арсов, и  ул. 413, нас. Иго Тричковиќ.