04. 12. 2018 14:50

Пензионерките организираат поетска вечер

Пензионерките организираат поетска вечер

Во рамки на „Неделата на грижа за  стари лица“ утре (5 декември) под мотото „СИТЕ СМЕ НИВНИ ДЕЦА “ и како дел од предновогодишните активности Активот на жени на Здружението на пензионери - Куманово , организира читање на поезија и проза од омилени домашни и странски автори,  и дружење под наслов „Чајанка во светот на мечтите и фантазијата“.

Почетокот на манифестацијата е во 17 часот во просториите на Здружението на пензионерите,на улица „Димитар Влахов “ 42 Куманово.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk