08. 11. 2019 12:31

ПОПУСТ од 15 отсто на АПСОЛУТНО СЀ, во dm дрогеријата во Куманово!

ПОПУСТ од 15 отсто на АПСОЛУТНО СЀ, во dm дрогеријата во Куманово!

Во прославата 500 години Куманово се вклучи и dm дрогеријата во Куманово, па во период од  8 до 10 ноември ќе имате можност да пазарувате со неверојатен попуст од - 15 % на АПСОЛУТНО СЀ.

Попустот важи на сите производи достапни во dm дрогеријата, и се пресметува како ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОПУСТ и на веќе намалените производи.

Во dm ќе пронајдете повеќе од 13.500 производи за нега и убавина, шминки, производи за нега на мажи, нега на бебиња, како и производи за домаќинство, органска храна и природна козметика.

Попустот од -15% важи на сите производи, како и на веќе намалените па затоа погледнете ги акциските понуди кои се моментално активни:

Двонеделен каталог

Месечен каталог

dm ви посакува пријатна и забавна прослава на Денот на ослободување на градот!

ПОПУСТ од 15 отсто на АПСОЛУТНО СЀ, во dm дрогеријата во Куманово!

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk