08. 04. 2020 16:31

Пожар во стан во зграда на Трета МУБ

Пожар во стан во зграда на Трета МУБ

Се запали стан во поткровје од зграда на улицата Трета МУБ бр. 124 во Куманово, во близина на  раскрсницата со Октомвриска револуција. Во моментот екипи на противпожарната единица се на терен и го гаснат огнот.

Според пожарникарите, пожарот кај нив е пријавен во 15.55 часот дека е запалена кујна на осмиот кат од зградата. Пожарникарите близу еден час се обидуваат да го локализираат пожарот да не се прошири на другите станови во зградата.

Густиот чад се гледа од сите страни на Куманово ги вознемири граѓаните


Пожар во стан во зграда на Трета МУБ

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk