15. 10. 2018 09:03

Претставата „Наопаку“ на Албански театар вечерва на Денови на комедија

Претставата „Наопаку“ на Албански театар вечерва на Денови на комедија

Претставата „Наопаку“ во режија на Агон Мифтари, на Албанскиот театар Скопје, вечерва е на репертоар на Денови на комедија.

Во претставата играат Адем Карага, Дритеро Аме Вјолца Бектеши Хамити, Фисник Зеќири, Ибрахим Џемаили, Бесфорт Идризи, Аида Елези, Асдрен Селими.   

  Претставата започнува во 20 часот, во салата на Центарот за култура.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk