500x100-1
16. 07. 2019 13:54

Саем на книга на издавачката куќа „Три“

Саем на книга на издавачката куќа „Три“

Од денеска до сабота пред  Градската библиотека "Тане Георгиевски" - Куманово ќе се одржи Саем на книга на издавачкиот центар „ТРИ“.

Посетителите ќе имаат можност да набават голем број на книги по екслузивни попусти. 

Од Градската библиотека најавија дека во текот на летото ќе организираат саеми на книга на повеќе издавачки куќи, со цел да ја доближат книгата до читателите.