03. 04. 2020 10:25

Шекеринска во посета на касарната Боро Менков во Куманово

Шекеринска во посета на касарната Боро Менков во Куманово

Mинистерката за одбрана Радмила Шекеринска ќе ја посети Командата за операции во касарната „Боро Менков“ – Куманово.

За време на посетата, министерката Шекеринска ќе биде брифирана за ангажираноста на Армијата во рамки на вонредната состојба.

Министерката Шекеринска ќе оди и во Белановце на северната граница и ќе ги посети нашите припадници кои моментално во поддршка на полициските сили за обезбедување на границата.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk