500x100-1
12. 09. 2017 08:36

Во четврток авионско прскање против комарци

Во четврток авионско прскање против комарци

 Во четврток (14.09) раните утрински часови ќе се изврши  авионско прскање против комарци на територија на Општина Куманово.

 -Пчеларите  да си превземат соодветни мерки за заштита на пчелите.Во случај да не се изврши авионско прскање поради неповолните  временски услови, истото се одложува за наредниот ден, -соопштуваат од општина Куманово.