07. 08. 2017 10:21

Ариф Љатифи нов директор на Центарот за јавно здравје Куманово

Ариф Љатифи нов директор на Центарот за јавно здравје Куманово

Досегашниот директор на Општата болница Куманово Ариф Љатифи од ДУИ, во иднина ќе раководи со Центарот за јавно здравје во Куманово.

Љатифи доаѓа на местото на досегашниот директор Глигор Манов од ВМРО-ДПМНЕ.

Назначувањето на Љатифи е во последниот бран смени на 47 нови директори во јавни здравствени установи во државата.