500x100-1
01. 06. 2010 13:26

Годишен концерт на пијано

Годишен концерт на пијано

 Во Центарот за култура „Трајко Прокопиев„ вечерва ќе се одржи годишен концерт на пијано.

 На концертот ќе настапат сите ученици кои посетувале настава во школото за пијано кај професорката Марија Тодоровска.

Концертот е закашан во 20 часот во малата сала.

Parking
Joco Turs
NER
stuz