500x100-1
11. 04. 2019 22:04

Изгоре куќа во центарот на Куманово

Изгоре куќа во центарот на Куманово

Во голем пожар вечерва изгоре куќа во центарот на градот. Куќата се наоѓа на улицата „Гоце Делчев“ зад зградата во која е сместена Службата за матични работи.

Според противпожарната единица, пожарот кај нив бил пријавен во 20.30 часот. На терен излегле три екипи, кои успејале да го локализираат пожарот.

Причината за пожарот не е позната, како ни матерјалната штета.