500x100-1
08. 10. 2019 16:25

Петок, 11 Октомври, неработен ден

Петок, 11 Октомври, неработен ден

11 Октомври - Денот на народното востание,  петок,  е неработен ден за сите граѓани.

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека тоа е согласно со Законот за празниците на Република Македонија.