500x100-1
30. 09. 2010 15:16

Пријава затоа што се заканувал на сведок

Пријава затоа што се заканувал на сведок

 СВР Куманово поднесе кривична пријава против С.Д. (24) од Куманово за сторено кривично дело „незаконито влијание врз сведок“.

 Во мај 2010 година, во Куманово на ул. „Иво Лола Рибар„ во кафе бар „Версај“ пријавениот му се заканувал по животот на Н.Н (28) од Куманово и животот на неговото семејство, доколку не ја повлече кривичната пријава против братот на пријавениот за кривично дело тешка телесна повреда над Н.Н.