500x100-1
27. 08. 2018 16:25

Јелена Томашевиќ ќе пее на плоштадот во Крива Паланка

Јелена Томашевиќ ќе пее на плоштадот во Крива Паланка

Српската пејачка Јелена Томашевиќ вечерва ќе одржи концерт на Градскиот плоштад во Крива Паланка.

Градоначалникот Борјанчо Мицевски ги повика кривопланечани и граѓаните од соседните општини да дојдат и да го проследат вечерашниот музички настан, на кој покрај Јелена Томашевиќ , посетителите ќе имаат можност да ги проследат настапот на Димитар Андоновски и „Тајфата“.

 Мицевски денеска организираше прием за Јелена Томашевиќ.

Познатата пејачка се заблагодари за поканата да биде дел од културните збиднувања во Крива Паланка и ги покани кривопаланчани да дојдат масовно вечерва на концертот заедно да пејат и да се дружат.

Концертот е закажан во 21 часот.