500x100-1
30. 06. 2016 11:20

Серијски насилник: Крис Браун ја нападнал неговата менаџерка

Серијски насилник: Крис Браун ја нападнал неговата менаџерка

Крис Браун повторно ја покажал својата насилна страна кога ја нападнал менаџерката бидејќи не ги исполнила неговите барања. Пред неколку години раперот физички ја нападна и неговата тогашна девојка Ријана и го шокираше светот, а сега повторно покажал дека е агресивен.

Крис е обвинет дека ја нападнал менаџерката Ненси Гош. Раперот наводно бил под големо дејство на наркотици, а Ненси поради неговата постапка веднаш го напуштила автобусот и турнејата на раперот.

Кавгата настанала поради договорни обврски, бидејќи Ненси не ги исполнила барањата на Крис, следниот ден, испратила мејл:

- Се извинувам, не се чуствував безбедно. Крис беше под дејство на дрога и се понашаше ирационално - напишала Ненси во мејлот.

Фото: www.hollywoodreporter.com
Parking
Joco Turs
NER
stuz