21. 11. 2019 08:06

Без струја дел од населбата „Перо Чичо“

Без струја дел од населбата „Перо Чичо“

Денеска без електрична енергија ќе останат потрошувачите на дел од населбата „Перо Чичо“.

Како што информираат од ЕВН, во периодот од 7 до 13 часот без електрична енергија ќе  бидат  улиците : Ѓорче Петров, Михајло Пупин, Ратко Митровиќ, Б.Димковиќ и дел од м.в. Магаза.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk