Без вода потрошувачите на 10 локации во градот

22.07.2021 10:07 | Сузана Николиќ

Поради интервенции на водоводната мрежа денеска повремено без вода ќе останат потрошувачите на 10 локации во градот.

Без вода потрошувачите на 10 локации во градот

Од ЈП „Водовод“ информираат дека дефекти има на следниве локации:
• ул. Ѓорче Петров бр.12 и околни објекти
• ул. 30 нас. Карпош
• ул. Васко Карангелевски
• ул. 1 нас. Јане Сандански
• ул. Лесковачка од бр. 40 до бр. 54
• ул. Ѓорче Петров бр.12 и околни објекти
• ул. И.Л.Рибар (сектор хотел Солун)
• ул. В. Карастојанов бр.10 и околни објекти
• ул. Наце Буѓони
• ул. 310 нас. Ајдучка чешма.

2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk