02. 12. 2019 10:47

Без вода неколку улици во градот

Без вода неколку улици во градот

 Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе останат потрошувачите на неколку улици во градот и населбите.

Според информација од ЈП „Водовод“ без вода ќе бидат: улиците 425, нас. Иго Тричковиќ, Франц Розман, Пчински пат и Михајло Пупин.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk