500x100-1
22. 10. 2019 11:43

Без вода потрошувачите на 7 улици

Без вода потрошувачите на 7 улици

Поради интервенции на водоводната мрежа, денеска привремено без вода ќе  останат потрошувачите на седум улици во градот и една приградска населба.

Прекин во водоснабдувањето има на  ул. Стеван Филиповиќ, ул. 30 Јули,  ул. 6 Април,  ул. Народна Револуција, ул. Белановска,  ул. 141, нас. Карпош и нас. Черкезе.