30. 09. 2020 09:05

Без вода потрошувачите на повеќе локации во градот

Без вода потрошувачите на повеќе локации во градот

Екипите на ЈП „Водовод“ денеска ќе работат на отстранување на дефекти на водоводната и канализационата мрежа на повеќе локации во градот.

Поради тоа привремено без вода ќе бидат потрошувачите на:

- бул. Октомвриска револуција бр.52 и околни згради (локалитет Водовод)

- ул. 423 нас. Иго Тричковиќ

- ул. Босанска

- ул. Боро Прцан

- ул. 16 нас. Јане Сандански

- ул. Белановска - приклучок

- м.в. Пчински пат - приклучок

- ул. Средорек

Интервенции на канализациона мрежа ќе има на:

- ул. Ѓорче Петров

- бул. Октомвриска Револуција

- ул. Ленинова

- бул. III МУБ

(фото: архива Кумановоњус)

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk