500x100-1
20. 10. 2019 10:21

Брат се обидел да обљуби сестра

Брат се обидел да обљуби сестра

Во Кумановската полиција било пријавено дека брат се обидел да изврши обљуба врз сестра.

Според МВР случајот го пријавил 67 годишен маж, кој кажал дека врз неговата малолетна ќерка бил извршен обид за обљуба од страна на нејзиниот брат С.Н., кој и предходно им се заканувал и физички ги напаѓал.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.