11. 01. 2010 14:20

Кеба за православната Нова година во Грација

Кеба за православната Нова година во Грација

Демократска партија на Србите во Македонија, Српски културен центар - Скопје и Обединета српска заедница - Куманово организира Српска вечер во ресторан Грација.

На православата на Нова година, гостите ќе ги забавува српскиот пејач Драган Којиќ - Кеба, брачниот пар Ленче Дедејска - Кукиќ и Горан Кукиќ со оркестарот „Сатурн“. Забавата почнува во 20.00 часот.

Карти можат да се  набават во зградата на поранешен комитет или на телефон 031-411-859.

Кеба за православната Нова година во Грација

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk