15. 10. 2020 08:33

Концерт на дуопијано на Маја Поповиќ и Весна Ангелов - Христов

Концерт на дуопијано на Маја Поповиќ и Весна Ангелов - Христов

Во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово, вечерва 20 часот, концерт на дуопијано, или четирирачно свирење, ќе одржат Маја Поповиќ и Весна Ангелов - Христов.

Концертот е насловен „Музичко патување низ светот“ и ќе се одржи во малата сала, влезот е слободен.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk