09. 01. 2010 15:36

Мира Шкориќ за Стара нова година во Лав

Мира Шкориќ за Стара нова година во Лав

Дочекот на православната Нова година ќе се одржи во хотелот Лав. Гостите ќе ги забавува познатата српска пејачка Мира Шкориќ.

Обединетата српска заедница - регионален одбор Куманово по деветнаесети пат ја организира  традиционалната Српска вечер.

Дочекот на православната Нова година и Српската вечер ќе се одржи во хотелот Лав. Гостите ќе ги забавува познатата српска пејачка Мира Шкориќ. Цената на еден билет изнесува 1000 денари во која се вклучени свечената вечера и пиењето - вели Добривоје Стошиќ.

Информации за манифестацијата и карти, граѓаните можат да добијат во просториите на Обединетата српска заедница  на улицата Доне Божинов во поранешната зграда на Силекс.

Мира Шкориќ за Стара нова година во Лав

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk