02. 04. 2020 11:13

Неколку улици без вода поради дефекти на водоводната мрежа

Неколку улици без вода поради дефекти на водоводната мрежа

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат потрошувачите на неколку улици во градот.

Според ЈП Водовод тоа се: бул. „Октомвриска Револуција“ (Табакана), ул. 302, нас. „Ајдучка Чешма“,  ул. „Бранко Радичевиќ“.

Интервенција на канализационата мрежа ќе има на: ул. „Доне Божинов“,  ул. „11 Октомври“ и бул. „Октомвриска Револуција“.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk