500x100-1
21. 11. 2019 16:22

Обид за обљуба врз вработена во касарната „Боро Менков“

Обид за обљуба врз вработена во касарната „Боро Менков“

Вработена во АРМ пријавила дека колега се обидел да изврши обљуба врз неа.

Пријавата во Кумановската полиција била поднесена завчера во 19.20 часот.  Вработената во АРМ кажала дека на 18.11.2019 околу 13.00 часот во касарната „Боро Менков“ во Куманово нејзин колега се обидел да изврши обљуба над неа.

Известен Јавен обвинител и се преземаат мерки за расчистување на случајот.