11. 12. 2019 22:54

Пријавување за онлајн маркетинг на занаетчиски и мали бизниси

Пријавување за онлајн маркетинг на занаетчиски и мали бизниси

Сопствениците на мали бизниси и занаетчиите, имаат можност да се пријават за учество во европски проект за зголемување на конкурентноста преку онлајн маркетинг.

„Занаетчија сте или земјоделец, претприемач или пак сопственик на мал бизнис? Сакате да ја зголемите видливоста на вашето производство и на интернационално ниво? Програмата за зголемување на конкурентноста преку online marketing овозможува вашето производство да излезе надвор од границите на традиционалниот пазар. Можете да се пријавите на elipsa.marija@gmail.com најдоцна до 27.12.2019 и станете потенцијален учесник во меѓу-граничeн проект поддржан од страна на Европската Унија“, - соопштуваат имплементаторите на проектот Елипса.

Документот од објавата, можете да го отворите тука

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk