500x100-1
20. 04. 2010 10:25

Промоција на романот „Дваесет и првиот„

Промоција на романот „Дваесет и првиот„

Центарот за култура „Трајко Прокопиев„ и Библиотеката „Тане Георгиевски„ утре вечер организираат промоција на книгата „Двесет и првиот„ од Томислав Османли. Добитник на наградата роман на годината на Утрински весник.

 Книгата ќе ја промовира Венко Андоновски, а извадоци ќе читаат актерките Љубица Гојковиќ и Кети Дончевскa - Илиќ. Промоцијата е закажана во малата сала со почетокот во 19.30 часот.