10. 09. 2019 10:30

Сонцето од Кутлеш и транспарент „Жива е Македонија“ на катната гаража во Куманово

Сонцето од Кутлеш и транспарент „Жива е Македонија“ на катната гаража во Куманово

Знамето од Кутлеш и транспарент „Жива е Македонија!!! 8.09.2019“ осамна на катната гаража во центарот на Куманово.

Се претпоставува дека е поставено на 8 Септември- Денот на независноста, но поради тоа што беше празник граѓаните го заблежаа утринава.

На социјалните мрежи се појавија и слики на кои се гледа на повеќе места во градот со спреј е насликано сонцето од Кутлеш.

Пред една недела советниците од коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ на седница на Совет на нивните лаптопи го залепија сонцето од Кутлеш.

Сонцето од Кутлеш и транспарент „Жива е Македонија“ на катната гаража во Куманово

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk