27. 03. 2020 13:08

Во Куманово започна дезинфекција на јавните објекти

Во Куманово започна дезинфекција на јавните објекти

Припадниците на Армијата и тимовите на ЈП „Чистота  и зеленило” од Куманово започнаа со дезинфекција на јавните објекти во градот.

Оваа дезинфекција ги опфаќа објектите: Општа болница, Ургентен центар, Центар за јавно здравје, Центар за социјални работи и други јавни објекти.

Акцијата се спроведува на  барање на Општинскиот штаб за заштита и спасувањесо кризи од Куманово.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk