23. 12. 2016 14:12

Бал фор Лајф гостува во Кичево

Бал фор Лајф гостува во Кичево

Кошаркарите на Бал фор Лајф го играат последниот натпревар од зимскиот дел од сезоната против екипата на Кичево на гостински терен.

Кумановскиот состав со четири победи и два пораза сеуште се наоѓа на лидерската позиција, па со победа на овој натпревар сигурно ќе презими како првопласирана екипа на табелата.

Победата на Бал фор Лајф не треба да биде доведена до прашање, имајки предвид дека во првиот првенствен натпревар кумановчани ги декласираа кичевчани победувајки ги со 100-49.

Натпреварот ќе се одигра во недела во 13:00 во салата Христо Узунов во Кичево.