500x100-1
02. 03. 2010 13:39

Фуере утре во Куманово

Фуере утре во Куманово

Евроамбасадорот Ерван Фуере утре ќе престојува во работна посета на Куманово. Тој ќе се сретне со градоначалникот, а ќе има состанок и претседателот на Советот и координаторите на политичките партии.

Од локалната самоуправа велат дека се работи за редовна посета на евроамбасадорот каде ќе се расправа за функционирањето на информативните точки и актуелните политички случувања во Општината.