500x100-1
09. 07. 2018 08:38

Саем на книга во Куманово

Саем на книга во Куманово

 Пред Градската библиотека во Куманово, од денеска до петок,  ќе се одржи Саем на книга во организација на издавачкиот центар „Три“.

На граѓаните ќе им бидат понудени голем број на книги по ексклузивни попусти.

Со ваквите мини саеми се врши  популаризација на книгата меѓу читателите.