500x100-1
25. 02. 2010 10:48

Се уредуваат зелените површини на плоштадот

Се уредуваат зелените површини на плоштадот

 Екипи на ЈП „Чистота и Зеленило„ започнаа со уредување не зелените површини на градскиот плоштад.

 Денеска работниците ги кроеа и чистеа  исушените  грмушки што во текот на зимата смрзнале. На нивно место ќе засадат нови садници, а ќе го оплеменат просторот и со нови зимзелени содржини.

Се уредуваат зелените површини на плоштадот