10. 05. 2017 14:42

Кумановска денс група во полуфинале на „Ја имам таленат“

Кумановска денс група во полуфинале на „Ја имам таленат“

Кумановското денс студио Мак утре ќе има свој претставник во полуфиналето на регионалното шоу „Ја имам таленат“, кое се емитува на телевизија Пинк.

Групата која се натпреварува во шоуто се вика „Фани Кидс“(Funny Kids) и е составена од 13 членови на возраст од 8 до 12 години.

Нивниот скриен талент е модерен балет, досега во шоуто поминаа 2 круга, а утре ќе се натпреваруваат во полуфинале од популарното шоу.

Шоуто „Ја имам таленат“ ќе бидне емитувано во живо во четврток од 21:15 а „Funny Kids“ настапуваат под реден број 7. Броевите за гласање ќе биднат објавени во текот на шоуто.